slider1

joomla extensions

TB Milic 955x430 topslika

18.01.2022.

U Sali sa sastanke u zgradi opštine Milići, 16.januara 2022.godine, organizovan je prijem za delegaciju FK Partizan iz Beograda. Sastanku su, pored rukovodstva Opštinske uprave Milići, prisustvovali i organizator sastanka ispred Kluba navijača i ljubitelja FK Partizan Dragiša Mišić, ispred FK Milići Ratko Marković, direktor SC Milići Mirko Simić, te članovi Upravnog odbora FK Partizan Dragan Trailović i Zoran Rajić, bivši fudbaleri, a sada skauti Aleksandar Trifunović i Zvonko Popović, kao i fudbaler Miljan Momčilović. Nakon prijema, obišli su sportski teren i dvoranu, posjetili Muzej rudarstva i Rajkov toranj, Muzejske postavke na otvorenom, te Spomen sobu i hram Sv.oca Nikolaja u Milićima.

Prema riječima Načelnika opštine Marka Savića cilj današnjeg sastanka sa delagacijom FK Partizan je bio da se predstavi naša opština, kao i kapaciteti kojima raspolažemo, te da se pokuša napraviti saradnja u sportskom smislu, kroz pokretanje škole fudbala. „To bi dosta značilo za afirmaciju same opštine Milići, kao i za turističke i ugostiteljske kapacitete kojima raspolažemo“, rekao je Načelnik opštine.

Dragan Trailović, član Upravnog odbora FK Partizan, u svom obraćanju medijima najsrdačnije se zahvalio na prijemu Načelniku opštine Marku Saviću i organizatoru sastanka Dragiši Mišiću. Prema njegovim riječima, cilj je da se nastavi na formiranju Klubova i prijatelja navijača FK Partizan, a poseban akcenat je na saradnji između naše škole fudbala, uključujući trenere i skaute. „Prvi put nailazimo na fantastičan sportski centar gde je sve locirano. Naša preporuka Načelniku opštine je da se privuče što više sportskih ekipa, jer je lokacija odlična za pripremu svih vrsta sportova“, rekao je Dragan Trailović.

Nakon protokolarnog dijela, u Motelu „Crystal“ u Milićima organizovano je crno-bijelo veče, gdje je delegacija FK Partizan uručila 130 elektronskih članskih karti za svoje navijače.