joomla extensions

TB Milic 955x430 topslika

09.02.2023.

Obavještavamo vas da je objavljen Javni poziv „Jačanje inovacija i digitalizacije u malim i srednjim preduzećima u BiH“ koji se finansira iz projekta “EU4DigitalSME”.

Rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 10. mart 2023. godine do 16.00 časova.

Poziv ima za cilj pružanje podrške inovativnim tehnološkim projektima primjenljivim u industriji kroz javno-privatna i privatno-privatna partnerstva između industrije, udruženja, poslovnih mreža (istraživanja i razvoja) u implementaciji mjera usmjerenih na tehnološku transformaciju MSP u cilju pomoći da rastu i primjenjuju svoja inovativna rješenja.

Na javni poziv mogu se prijaviti kao vodeći aplikanti pravna lica osnovana u Republici Srpskoj/BiH najkasnije od 31.12.2018. godine koja su odgovorna za pripremu i upravljanje projektom direktno sa partnerima, a ne kao posrednik.

Prihvatljivi aplikanti su: institucije za istraživanje i razvoj (javne i privatne), obrazovne institucije (javne i privatne), privredna komora, poslovni centri, sektorska i strukovna
udruženja/klasteri (sa provjerljivim iskustvom razvoja privatnog sektora) i lokalne i regionalne razvojne agencije.

Ukupan budžet Poziva iznosi 750 000 evra, s tim da iznos po pojedinačnom projektu može da bude u rasponu od 50 000 evra do 100 000 evra.

Molimo aplikante iz Republike Srpske da na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. potvrde prijavu prijedloga projekta u okviru ovog poziva.


Tekst javnog poziva nalazi se na sljedećem linku https://eu4digitalsme.ba/en/javni-poziv-2023/