joomla extensions

TB Milic 955x430 topslika

25.08.2015.

Poziv za podnošenje prijedloga projekata je jedna od aktivnosti koju Lokalna akciona grupa Drina-Birač planira realizovati u saradnji sa UNDP-ovim „Projektom razvoja i saradnje u regiji Birač (BIRAC)“, finansiranom od strane Vlade Kraljevine Holandije i Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini.
Lokalna akciona grupa Drina-Birač, u saradnji sa UNDP i UNICEF-om, će koristeći sredstva regionalnog razvojnog fonda, doprinijeti uspješnoj realizaciji prioritetnih razvojnih projekata definisanih u okviru LAG-ove razvojne strategije.
Pravo na podnošenje prijedloga projekata za sufinansiranje sredstvima regionalnog razvojnog fonda imaju pravna i fizička lica sa područja sljedećih JLS: Zvornik, Srebrenica, Bratunac, Milići i Vlasenica.
Krajnji rok za podnošenje projektnih prijedloga je petak, 18. septembar 2015. godine do 12:00 sati.
Više informacija za učešće na ovom Javnom pozivu, kao i detaljne smjernice za podnosioce projektnih prijedloga, svi zainteresovani mogu dobiti na telefon: 056/ 441 000 ili email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

SMJERNICE ZA PODNOSIOCE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA